facebook
All Products >> ТАЊИРАЧА >>ТАЊИРАЧА

Product Details

Тањирача 20 диска
Тањирача 24 диска

Дискови OFAS Италија
Дијаметар на дискови 460мм
Дебелина на дискови 3.2 мм
Растојание помеѓу дискови 165мм