facebook
All Products >> ТРАКТОРСКА ПРИКОЛИЦА ЕК-3 >>ТРАКТОРСКА ПРИКОЛКА ЕК5

Product Details

Тракторска приколица тип ЕК-3

Носивост 4000 кг.
Сопствена тежина 980 кг.
Димензии на сандукот
должина 3000 мм./ширина 1920 мм./висина 400 мм.(опција +400 мм)
Пневматици 11.5/80-15,3 14PR
Воздушно кочење двоводно